Gasztronómia

A koncepció...

A Kúria - Villány új gasztronómiai koncepciója szerint havi rendszerességgel változó étlappal, valamint táblás ajánlatokkal várja a gasztronómia lelkes rajongóit.

A bor-, valamint alapanyag tematika szerint alakuló regionális és szezonális ajánlatainkat előzetes asztalfoglalás szerint személyre szabottan készítjük el Vendégeinknek.

 

Aktuális ajánlataink:

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

Kúria étlap:

Előételek:

  • Sajtválogatás
  • Hideg házi ízelítő

Levesek:

  • Spárgakrémleves házi ropogóssal
  • Kukorica krémleves hidegen, kapribogyóval

Főételek:

  • Csirkecombfilé mentás zöldborsókrémmel
  • Rántott csirkemell pestós burgonyapürével
  • Citromos házi tészta pirított rákkal / harcsával
  • Malacduó hercegnőburgonyával, friss salátával
  • Zöldséges marharagu burgonyagombóccal, meggykompóttal
  • Vaddisznópörkölt házi fokhagymás cipóval, házi savanyúsággal

Desszertek:

  • Diómousse - cseresznyével

 

 

Kúria-Borkóstolók

Előzetes egyeztetés esetén 4 illetve 6 tételes borkóstolókat szervezünk vendégeink részére. Az árajánlat megküldése az egyeztetést követően történik a választott borok figyelembevételével.

 

 

Foglaljon asztalt most!

Részletekért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

 

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek
Ügyfélszolgálat
Jelenleg nem vagyunk elérhetőek
Hagyj üzenetet, és hamarosan felkeresünk!
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem