Gasztronómia

A koncepció...

A Kúria - Villány új gasztronómiai koncepciója szerint havi rendszerességgel változó tematikus kóstoló menükkel, valamint táblás ajánlatban vendégeink kedvenceivel a "Kúria Klasszikusokkal" várjuk a gasztronómia lelkes rajongóit.

A bor-, valamint alapanyag tematika szerint alakuló regionális és szezonális menüajánlatainkat előzetes asztalfoglalás szerint személyre szabottan készítjük el Vendégeinknek.

 

Aktuális ajánlataink:

(Foglalható december 6-tól.)

 

Téli disznóságok...

Aktuális kóstoló menü a téli hónapokban*:

  • Kocsonya terrin marinált fürjtojással
    Borajánlat: Kúria válogatás, Sauvignon Blanc
  • Babos töltött káposzta leves
    Borajánlat: Kúria Válogatás Rosé 2017
  • Harcsa filé véreshurka risottóval
    Borajánlat: Vinatus pince - Kúria Cuvée
  • Malac duó, rántott karaj és szaftos hasaalja lágy krumpipürével, roppanós lencsesalátával
    Borajánlat: Tiffán Ede és Zsolt – Pinot Noir
  • Csokoládé kehely erdei gyümölcsökkel
    Borajánlat: Weimert Gábor – Villányi Cuvée (Syrah-Cabernet)

Ár: 12.900,-Ft/5-fogás,

**Ár borokkal kísérve: 15.800,-Ft

A változtatás jogát fenntartjuk.

*előzetes foglalásra!

 

A változtatás jogát fenntartjuk!

 

A helyi, érték!

Büszkén mutatjuk be aktuális menünk borvidéki beszállítóit:

 

Kúria-Borkóstolók

Tekintse meg aktuális borkóstoló ajánlatainak is.

Részletek itt!

 

Kúria étlap tél:

Előételek:

  • Hideg házi ízelítők éléskamránkból
  • *Kocsonya terrin marinált fürjtojással, friss kenyérrel, verjus lencsesalátával
  • Harcsa filé véreshurka risottóval

  • Rántott disznósajt szarvasgombás lágy puliszkával (Triflafater)

Levesek:

  • *Babos töltött káposzta leves
    Húsleves orjacsonttal zöldségekkel

  • Húsleves orjacsonttal zöldségekkel

  • Erdei gomba cappucino pirított libamell sonkával

Főételek:

  • Mini csirkecombok zöldséges bulgurral
  • Erdei gomba risotto érett sajttal

  • Harcsa steak halászlé mártással túrós raviolival
  • Kúria Fish&Chips majonézes mártogatóssal
  • Libacomb confit sütőtökkel és céklákkal hagymás burgonyával

  • Villányi töltött káposzta, tejfellel, friss kenyérrel
  • Konfitált sertés tarja stifolderes rakott krumplival
  • *Rántott karaj és szaftos hasaalja fetasajtos burgonyapürével

Desszertek:

  • Császármorzsa házi lekvárral
  • Diós-almáspite pezsgőhabbal
  • *Csokikehely erdei gyümölcsökkel

* a degusztációs menü fogásai.

 

Foglaljon asztalt most!

Tipp: Ajándékozzon élményt! Rendeljen tőlünk egy exkluzív borvacsora vouchert!

Részletekért forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken.

 

Pillangó Weboldal - PW CMS
Ügyfélszolgálat
Jelenleg nem vagyunk elérhetőek
Hagyj üzenetet, és hamarosan felkeresünk!
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem